Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΛέβητας θερμότητας των αποβλήτων

Πλόιμος συσκευασίας των αποβλήτων θερμότητας αποκατάστασης λεβήτων λέβητας πίεσης σχεδίου μέσος

Πλόιμος συσκευασίας των αποβλήτων θερμότητας αποκατάστασης λεβήτων λέβητας πίεσης σχεδίου μέσος

Seaworthy Packing Waste Heat Recovery Boiler Design Medium Pressure Boiler

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: QIYAO
Πιστοποίηση: ISO

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Customized Product, Quoted Case By Case
Συσκευασία λεπτομέρειες: αξιόπλοο συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 30 - 48 εβδομάδες
Επικοινωνήστε
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Χάλυβας άνθρακα, ανοξείδωτο Συσκευασία: αξιόπλοο συσκευασίας
Υπηρεσία: Σχέδιο, ανεφοδιασμός με τη επίβλεψη στην εγκατάσταση περιοχών, ανάθεση & κατάρτιση εφαρμογή: Εγκαταστάσεις καθαρισμού, πετροχημικές βιομηχανίες, κ.λπ.
Λειτουργία: Για να παραγάγει το superheated ατμό χωρίς κατανάλωση καυσίμων Αντίκτυπος περιβάλλοντος: Φιλική εκπομπή: Χαμηλή σκόνη NOX, SOx & καταλυτών
εξατομικευμένες: διαθέσιμος
Υψηλό φως:

λέβητες φυσικού αερίου

,

σχέδιο λεβήτων θερμότητας των αποβλήτων

Πλόιμος συσκευασίας των αποβλήτων θερμότητας αποκατάστασης λεβήτων λέβητας πίεσης σχεδίου μέσος

 

SMDERI έχει συμμετεχθεί στην έρευνα και την ανάπτυξη στο λέβητα θερμότητας των αποβλήτων για την καταλυτική ραγίζοντας μονάδα στις βιομηχανίες διυλιστηρίων πετρελαίου για περισσότερο από 40 έτη και τους αποκτηθε'ντες αριθμούς διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Με βάση την ισχυρή εμπειρία του δυνατότητας και εφαρμοσμένης μηχανικής Ε&Α, SMDERI παρέχει το σχέδιο, την επεξεργασία, την εφαρμοσμένη μηχανική, την τεχνικές επίβλεψη και την υπηρεσία συμβάσεων EPC για το νέος-χτισμένο πρόγραμμα & αναβαθμίζει την αναδημιουργία των διάφορων τύπων λεβήτων θερμότητας των αποβλήτων.

 

 

Συμπληρωματικός βαλμένος φωτιά λέβητας θερμότητας των αποβλήτων

Εξαρτώμενο από τη διαδικασία παραγωγής, το αέριο σωλήνων από κάποια μονάδα παραγωγής μπορεί να περιέχει τέτοια εύφλεκτη σύνθεση αερίου όπως το κοβάλτιο, και ο συμπληρωματικός βαλμένος φωτιά λέβητας θερμότητας των αποβλήτων πρόκειται να ανακτήσει τη φυσική αξία ενθαλπίας και θερμότητας των εύφλεκτων συνθέσεων αερίου σωλήνων (όπως το κοβάλτιο) και παράγει τον ατμό ή το ζεστό νερό όπως απαιτείται από τον ιδιοκτήτη. Ανακτεί και τη φυσική ενέργεια θερμότητας και τη χημική ενέργεια του αερίου σωλήνων και χειρίζεται το τοξικό και επιβλαβές αέριο στο αέριο σωλήνων, το οποίο είναι και ευνοϊκό για το περιβάλλον και ενέργεια - αποταμίευση.

 

Ροή εργασίας: Η ροή εργασίας περιγράφεται κάτω από βασισμένος στη ροή αερίου σωλήνων και τη ροή ατμός-νερού.

 

* Ροή αερίου σωλήνων:  Όταν απαλλάσσονται από τις εγκαταστάσεις παραγωγής, οι καυτές πρώτες ροές αερίου σωλήνων στη σφραγίδα νερού παίζουν τύμπανο και έπειτα συνδέονται με την αδιαβατική αίθουσα του συμπληρωματικού βαλμένου φωτιά λέβητα θερμότητας των αποβλήτων μέσω του αγωγού αερίου σωλήνων. Ο καυστήρας που βρίσκεται στο χαμηλότερο μέρος της αδιαβατικής αίθουσας θερμαίνει το αέριο σωλήνων στη θερμοκρασία όπου το εύφλεκτο αέριο μπορεί να αντιμετωπιστεί. Το καυτό αέριο σωλήνων μετά από την επεξεργασία από την αδιαβατική αίθουσα περνά διαδοχικά του εκ μεταφοράς τμήματος, superheater, evaporizer, τον εξοικονομητή, και τελικά τον αγωγό εκπομπής. Η επιφάνεια θέρμανσης του λέβητα θερμότητας των αποβλήτων που παρέχεται από SMDERI σχεδιάζεται ως ενότητες προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η εργασία εγκαταστάσεων περιοχών και να μειωθεί ο χρόνος εγκαταστάσεων.

 

* Ροή ατμός-νερού:  

Feedwater σύστημα: Το μέσο εξαερισμένο πίεση νερό από τον εξωτερικό ανεφοδιασμό θερμαίνεται στο feedwater προθερμαστή προτού να παραδοθεί στον εξοικονομητή χαμηλής θερμοκρασίας. Το ζεστό νερό από τον εξοικονομητή χαμηλής θερμοκρασίας ρέει στο feedwater προθερμαστή στη θερμότητα απαλλαγής εκεί προτού να ρεύσει στον υψηλής θερμοκρασίας εξοικονομητή. Η ροή είναι μέσο εξαερισμένο πίεση water→ feedwater preheter→ χαμηλό feedwater θερμοκρασίας economizer→ preheater→ υψηλής θερμοκρασίας ζεστό νερό economizer→ για το εξωτερικό καταναλωτικό ή ατμού τύμπανο.

Σύστημα Evaporization: Το διαποτισμένο νερό παραδίδεται στο εκ μεταφοράς τμήμα και evaporizer μέσω των διαφορετικών σωληνώσεων διαδικασίας, όπου θερμαίνεται και ατμοποιεί. Κατόπιν το μίγμα ατμός-νερού εισάγει το τύμπανο ατμού μέσω της διοχέτευσης με σωλήνες διαδικασίας. Κατά αυτόν τον τρόπο, το εκ μεταφοράς τμήμα, evaporizer και ο ατμός καθιερώνουν ένα σύστημα evaporization της φυσικής κυκλοφορίας.

Σύστημα ατμού: Ο διαποτισμένος ατμός που παράγεται στο τύμπανο ατμού, μαζί με εκείνους από τον εξωτερικό ανεφοδιασμό, συνδέεται με την επιγραφή κολπίσκων superheater χαμηλής θερμοκρασίας. Είναι υπερθερμαμένο εκεί προτού να ρεύσει υψηλής θερμοκρασίας superheater. Ο superheated ατμός από την επιγραφή εξόδου του υψηλής θερμοκρασίας supereheater είναι διοχετευμένος με σωλήνες στο μέσο δίκτυο ατμού των εγκαταστάσεων.

 

 

Πλόιμος συσκευασίας των αποβλήτων θερμότητας αποκατάστασης λεβήτων λέβητας πίεσης σχεδίου μέσοςΠλόιμος συσκευασίας των αποβλήτων θερμότητας αποκατάστασης λεβήτων λέβητας πίεσης σχεδίου μέσος

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Marine Diesel Engine Research Institute

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Tan Ling

Τηλ.:: 86-21-51151156

Φαξ: 86-21-51711742

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Στροβιλο γεννήτρια αποσυμπιεστών

Γεννήτρια υψηλών η υγρή υδραυλική στροβιλο αποσυμπιεστών βελτίωσε τη γενική ενεργειακή αποδοτικότητα

Στροβιλο σύνολο γεννητριών αποσυμπιεστών φυσικού αερίου για την ηλεκτρική παραγωγή με την υπόλοιπη πίεση

Διαφορικός αποσυμπιεστής ατμού φυσικού αερίου γεννητριών αποσυμπιεστών πίεσης στροβιλο

Ειδικοί καυστήρες

Ειδικοί καυστήρες επιφάνειας ινών μετάλλων για το λέβητα χρησιμότητας, αποτεφρωτήρας

Οι ειδικοί καυστήρες πετρελαίου & βιομηχανιών φυσικού αερίου/ο όξινος καυστήρας αερίου μπορούν να σταθεροποιήσουν τη φλόγα

Ειδικοί καυστήρες ανοξείδωτου που ψεκάζουν το ακροφύσιο για τον αντιδραστήρα MTP

Αντλία θερμότητας απορρόφησης

Βιομηχανικοί κατασκευαστές αντλιών θερμότητας απορρόφησης/μετασχηματιστής θερμότητας απορρόφησης

Αντλία θερμότητας απορρόφησης χάλυβα άνθρακα για να ανακτήσει τη θερμότητα των αποβλήτων χαμηλού βαθμού σε 15~70 ℃

Ατμός χαμηλής πίεσης αντλιών θερμότητας απορρόφησης ώθησης θερμοκρασίας/Drive ενέργεια ζεστού νερού

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα Μέσος λέβητας πίεσης προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2022 elevatedflaresystem.com. All Rights Reserved. Developed by ECER